Liikuntaa kaikille

sopivasti soveltaen

Erityisliikuntaa kotkan seudulla

Istumalentopallo

Kotkan Seudun Invalidit ry:ssä toimii istumalentopalloon keskittyvä lajinsa erikoisseura KSI -Kotka Lisätietoa Istumalentopallo KSI-Kotka "klikka" > KSI-Kotka 


Erityis golf

Kaakon HCP Golf ry:n tavoitteena on liikuntarajoitteisten ja muiden toimintakyvyltään heikentyneiden henkilöiden golf pelaamisen edistäminen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi järjestämme yhteistyössä Suomen HCP Golf Ry:n kanssa kilpailutoimintaa, tuemme jäsentemme kuntoutusta, toteutamme erilaisia hankkeita ja esimerkiksi autamme golfyhteisöjä luomaan mahdollisimman esteettömiä golfympäristöjä.  

Lisätietoja: Kaakon HCP Golf ry, Sami Tervo, tervosam@gmail.com tai 040 570 4506   Facebook

https://www.kaakonhcpgolf.comKotkan uimahallit 

Uimahallit tarjoavat hyvät liikuntamahdollisuudet erityisryhmille, vesijumppa, tasapainoryhmiä kuntosalia ym. Vammaisille ja liikuntarajoitteisille on tarjolla edullinen erityisryhmä vuosikortti. Korttia ja sen hankkimisen ehhtoja voi tiedustella uimahalleista. Kotkan alueella toimii kaksi uimahallia, Karhulan uimahalli ja Kotkan uimala Katariina.  

Lisätietoa Kotkan Kaupungin kotisivuilta "klikka" > Uimahallit


Kotkan kaupungin sovelletun liikunnan ryhmät

Sovellettu liikunta on tarkoitettu pitkäaikaissairaille ja vammaisille henkilöille. Sovelletulla liikunnalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on sairauden, vamman tai toimintarajoitteisuuden vuoksi vaikeuksia harrastaa riittävästi liikuntaa ja käyttää yleisiä liikuntapalveluja tai joille liikunnalla on erityistä terveydellistä ja kuntouttavaa merkitystä. 

Lisätietoa Kotkan Kaupungin kotisivuilta "klikka" > Sovelletun liikunnan ryhmät