Golfin lajikokeilu erityisryhmille - onko tässä sinulle sopiva laji?

30.08.2019

16.9.2019 klo 12:00-17:00

Kotkan Golf Center, Range/harjoitusalue,

Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tilaisuus on maksuton.

Liikunta- tai toimintarajoitteet eivät ole este golfin pelaamiselle. Tässä erityis-ryhmille suunnatussa tapahtumassa osallistujia opastetaan golfin pelaami-seen, rajoitteet huomioiden. Annamme vinkkejä ja kerromme käytettävissä olevista apuvälineistä.

Mikäli innostut lajiin ja haluat siitä itsellesi uuden harrastuksen, Kaakon HCP Golf ry auttaa, opastaa ja tukee kaikkia erityisgolfareita. Erityisryhmille järjes-tetään green card -kursseja ja opastettuja kierroksia. Kaakon HCP pyrkii hankkiman golf-auton käyttöetuuksia eri Kaakkois-Suomen kentille.

Tilaisuudessa on mukana Suomen HCP Golfin Paragolfer- maastopyörätuoli. Tuoli on suunniteltu erityisesti alaraajahalvaantuneille.

Mikäli haluat kokeilla Paragolferia ota yhteyttä ja sovi aika ennakkoon. Kokeilu kestää noin puolituntia / kokeilija.

Yhteystiedot: Sami Tervo, tervosam@gmail.com tai puh 040 570 4506

Kotka Golf Centerin klubiravintolan tarjonnasta voi nauttia omakustanteisesti.
Lähin esteetön WC sijaitsee Santalahden leirintäalueen respassa jonne on matkaa noin 250 m

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seuraavien toimijoiden kanssa:
Kotkan kaupunki, Suomen HCP Golf ry, Kotka Golf Center, Kotka Seudun In-validit ry ja Kaakon HCP Golf Ry, joka toimii tilaisuuden vastuujärjestäjänä.

Lämpimästi tervetuloa kaikkien järjestäjien puolesta.

Kaakon HCP Golf Ry

MIKÄ ON PARAGOLFER?

Paragolfer on monipuolinen maastopyörätuoli, joka antaa liikuntarajoitteiselle henkilölle mahdollisuuden pelata golfia ja liikkua kentällä vaivattomasti ja turvallisesti.

Se on suunniteltu käytettäväksi golfkentällä. Tuolin matalapaineiset renkaat ja laaja akseliväli mahdollistavat sen käytön kaikilla golfkentän alueilla, mukaan lukien viheriöt ja matalareunaiset bunkkerit, sekä rangella ja arjoittelualueella.

Golfin lisäksi Paragolferia voidaan käyttää mihin tahansa toimintaan, jossa hyödynnetään sen maasto-ominaisuuksia ja stand-up (nostaa käyttäjän pystyasentoon) toimintoja. Esimerkiksi heittokalastus,jousiammunta, valokuvaus, ammunta tai vaikkapa toisen henkilön halaaminen mahdollistuvat tämän tuolin avulla.