Perinteinen makkaranpaistotilaisuus järjestettiin Katariinan meripuistossa 9.6.2018

KSI Kotka varmisti paikkansa pelikauden SM-finaaliin

Kuluvan pelikauden runkosarjan viimeinen osaturnaus pelattiin 17.2.2018 Jämsässä.

HIY Helsinki oli jo aiemmin varmistanut paikkansa finaaliotteluun, mutta toisen finalistin paikasta taistelivat viimeiseen asti KSI Kotka ja ZZ Toivala. Ennen viimeisiä pelejä KSI oli sarjataulukossa Toivalaa edellä, mutta vain voittoa tarvittiin finaalipaikan varmistamiseksi. ZZ Toivala on hallitseva Suomen
mestari, joten panostus peliin oli tärkeätä.

Tiukassa paikassa KSI voitti Toivalan puhtaasti 3 - 0, joka ratkaisi KSI Kotkalle paikan finaaliotteluun.
Samassa turnauksessa KSI voitti myös Jokilaakson Lentopallon merkityksettömästi 3-1.


KSI Kotka pelaa nyt 32 pelikauttaan SM-sarjassa ja on ollut koko ajan mitalijoukkueena, joten ainakin mitaliputki tulee jatkumaan. KSI on voittanut SM-kultaa nyt 13 kertaa ja ollut hopealla10
kertaa ja pronssilla 8 kertaa. Finaalivastustajana HIY Helsinki hakee nyt ensimmäistä mestaruuttaan.

Ensimmäinen finaaliturnaus pelataan
Otsolan koululla 17.3. klo 17.00 ja toinen finaaliturnaus Helsingissä 24.3. klo 17.45. Mikäli ottelut ovat tasan 1-1, pelataan kolmas ja ratkaisevaturnaus Helsingissä 25.3. klo 13.00.

Tervetuloa kannustamaan KSI Kotka 14. mestaruuteen.

KSI Kotka ja HIY Helsinki esiintyivät näytös-ottelussa lentopallon Cup-Finaalissa

KSI Kotka ja HIY Helsinki sekä tuomaristo yhteiskuvassa Suomen Cup 2017 tapahtumassa pelatusta istumalentopalloilun näytösottelusta. Kuva: Juha Parkko.

Yhdistyksen syyskokous 19.11.2018

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 19.11.2017 klo 13:00 Kotkan Seudun Invalidit ry:n toimistossa Isännänraitti 3, 48600 Kotka. Kokouksessa käsiteltiin 6§ määrätyt asiat. Yhdistyksen hallitukseen valitut jäsenet vuosiksi 2018-19: Pekka Nygren, Liisa Kekki, Kaj Kiri, JaakkoHeiskanen, Pirjo Vanha-aho, Veikko Vanha-aho, Juha Hinkkanen ja Leena Pietiläinen (Huvi- ja retkeilytoiminnan vastaava). Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Risto Kauppila ja varapuheenjohtajana Simo Koski.

Perinteiset Kaakkois-Suomen alueen esteettömät ranta-ongintakilpailut järjestettiin Kotkassa

Perinteiset Kaakkois-Suomen alueen esteettömät ranta-ongintakilpailut järjestettiin Kotkassa, tiistaina 1.8.2017, Hovinsaaren ranta-alueella (Valkamankatu 2). Hyvän sään suosiessa kilpailu saatiin vietyä runsaan osallistuja joukon kesken onnistuneesti.

Kuvia tapahtumasta KUVAT

Kotkan Seudun Invalidit ry

Perinteinen makkaranpaisto tilaisuus pidettiin Katariinan meripuistossa 20.5.
Ilma suosi tapahtumaa ja hyvän musiikin säestämänä makkara maistui ulkoilijoille.


Sami Tervo noussut vammaisten golfissa Europan Ranking-listan kakkoseksi

Sami on pitkään ollut yksi KSI:n istumalento-palloilun kantavista voimista, joka on vahvasti laajentanut lajirepertuaariaan myös vammaisgolfiin. Sami osallistui kesällä 2017 Suomen maajoukkueen edustajana vammaisgolfin EM-joukkuekisaan Espanjan Madridissa. Suomi sijoittui joukkueena kuudenneksi, Samin ollessa joukkueensa paras. Nyt lajinsa euroopan lajiliitto on julkaissut 120 vammaisgolfaajan ”rankinlistan”, jossa Sami komeilee komeasti kakkostilalla. Golfissa Sami edustaa Kaakon Golf-seuraa.

KSI ONNITTELEE!

Kuvassa Sami myhäilee EM-kisojen onnistumistaan vaatimattomaan tapaansa:”EM kisa väylä 14
hieno birdie, rauta 9 etäisyys 82 m ja pallo yhdellä pompulla kuppiin.”

http://www.edgagolf.com/events/ranking-stableford/... vammaisille golfaajille - STABLEFORD


120 rankatun pelaajan kärkiniminä komeilevat:

1.Jakub Kovarik Czech Rep.
2.Sami Tervo Finland
3.Nicolas Grossia France
4.Sebas Lorente Spain
5.Angelo Casu Italy

Sami Tervo - KSI-vaikuttaja 2016

Kotkan Seudun Invalidit ry:n hallitus palkitsee vuosittain yhdistyksen jäsenen, joka on osoittanut erityistä aktiivisuutta vammaisten toiminnassa. Palkintona on komea kiertopalkinto, VAIKUTTAJAMALJA, joka on Invalidien Urheiluliiton lahjoitus yhdistyksen 70-vuotisjuhlaan 2009. Lahjan tuojana oli silloinen SIU:n toiminnanjohtaja Pertti Pousi. Samin meriitteinä voidaan mainita Golf:n tuonti vammaisten harrastelajiksi ja siinä saavutettu henkilökohtainen erityisgolfin kiertueen Suomen mestaruus 2016. Lisäksi Sami toimi kuluneen pelikauden KSI Kotkan istumalentopallossa kakkosjoukkueen joukkueenjohtajana, joka voitti pelikauden sarjamestaruuden.Veteraanien SM-turnauksen yhteydessä palkinnon ojensi yhdistyksen hallituksen puolesta Pekka Nygren.